Så mycket sämre.

Ska ta en treo snart tror jag. Vill inte må dåligt när jag ska somna direkt.
Är helt torr under och på näsan eftersom jag har snytit (heter det så?) mig så jädra mkt de senaste dagarna. Så tog idominsalva. Sprang runt på hela övervåningen och hittade det inne hos mamma och pappa. :DD :DD woho. Näsan är inte torr mer ;d


Godnatt


''Jag vill inte bli uppfattad som en barnunge''-veckans tanke

Ska innan sommaren göra en total förändring på bloggen, kanske byta. Hatar namnet: nolipop, hur seriöst låter det!? Och allt bara känns töntigt, inte min stil överhuvud taget eller nåt. Ska be ngn fota med mig, sp jag kan få åtminstonde EN bra design,header och profilbild. Måste hitta nya kläder, för hatar mina, inte min stil -.-
Jag vill inte bli uppfattad som en barnunge!

Tjaaaa, mitt tankeinlägg för dennavecka.

en bild från vintern 2011. Tog den med min systers kamera, även om fokuseringen blev helknasig, tycker jag om den<3

Gäster

Så är social, bilder kommer imorgon, tjohoop :)


bild från när jag fyllde 11 :)

Foto

Mina foton från igår kommer efter mina ärenden.

Senare ikväll får vi gäster. Ska bli Trevligt. Får också hoppas att mina kläder kommer idag ;)


Stan

tog rn tablett så drar en snabbids till stan med pappa
bella e mysig idag....

Mysig picknick

Även om jag är sjuk var jag med Amanda och Matilda, tog en alvedon och så drog vi och hade en mysig picknick vid vattnet<3 :). De är och äter men kommer snart igen och då drar vi kanske till rävabacken elr ngt. så här får nu lite bilder :)

Atjhoo

Fortfarande sjuk och snorig ;( sitter på dasset och skriver, typ ända stället där det finns täckning XD. Haha. Är inte på toa för er som trodde det XD.

Min adidaströja är min syrras egentligen. Sry ida ;).

Ska kanske snacka hos Amanda med Amanda och Matilda om ett projekt (ah typ Asså orkar inte förklara). Ska bara ta en tablett isf. Åker hem härifrån vid lunch.


Adidas

Ska snart till stugan.
men kör på mysigt..
t-shirt(som jag brukar ha när jag tränar,men den var nytvättad och myysig): Adidas
shorts(avklippta jeans): H&M
tights: haha, vet inte, hittade dem i garderoben XD

Herregud

Mitt huvud blev helt dmskdmslkdmkdmsldm förrut. La mig på golvet och typ ba: mitt huvud.... och så har jag ju fått jäkla tjock hals elr ngt, helt konstig känsla jag får i den när jag är sjuk. Men ska till mormor och morfars stuga i helgen för pappa ska på ngn kurs med sitt jobb, så mamma och jag åker till mormor och morfar istället :D.

Ska äta lunch nu. Sen ska vi åka när mormor kommer. Ska nog förbi maxi och köpa godis och någon tidning :). Min mamma är verkligen BÄST :D:D. Så snäll så att hon erbjöd mig hennes presentkort till bokhandlen för att jag var sjuk och jag har ingen bok att läsa :'). Det var faktiskt schysst tycker jag :). Så dit kanske vi åker innan, men troligen maxi, får se, måste ju ha godis!!!

Ska kolla på TV och ha det mys hela helgen alltså och FOTA! och denna gången ska jag inte vara så seg med att ladda upp det ;). Juste det är ju Let's dance och... NEW GIRL ikväll, YES :D:D:D älskar New Girl, mammas oh min
humor.. :)

På tala om snälla saker, min lilla issapissa får alltid sova i min säng (idag väkte hon mig halv 8 genom att trampa och gosa mitt framför mitt huvud, hon buffade och försökte verkligen väcka mig, och lyckades), vara hos mig, följa emd när jag går på promenad, vara på mitt skrivbord,på min stol, i mitt knä och hon har en egen hörna bakom min gardin, på en tygbit/gammal gardin och titta ut genom fönstret eller sova. Snäll jag är va? :) min älskade älskade issa<3<3




hennes favvoställe<3

Min andra favoritkatt är Smulan, som sedan oktober är helt försvunnen, Jag vet inte om hon är död eller vid liv. Om någon vet var hon är eller om hon har en ny ''familj''. Jag saknar henne så sjukt mycket, kan inte beskriva



dessa två katter är så övernatuligt keliga,snälla,sociala,tålmodiga. Wilmer kan slå till Issa, hon blir inte arg, hon har tålamod med honom!

Min kamera-lista

Detta är vad jag vill/ska köpa/ha/få (utan ordning XD )

1. Nikon AF Nikkor 50/1.8D

2. Skylight filter

3.Kamera-väska

4.Bakre objektivlock

5.Reflexskärmar

 

Vill verkligen ha det objektivet, ska tydligen vara helt awesome, kanske att jag köper ett liite dyrare som även har liite andra saker :)


Sjukling

bättre av TREO, hii, reklamtjej.se
omg,dör,helt slut av att bara vara levande idag. Trött,feber,min lärare ringde hem och man bah: hhhhejj...? fast det vara bara att de inte hade fått min sjukanmälan ;d. Men tror jämt att jag ska få jäkla utskällning elr ngt och å ringer dem från dolt nr :'3 , blir ju inte mindre rädd då precis.....
Så viii hörs, nu ska jag och pappa typ kolla på ngt randomt pogram tror vi.
Det kommer komma en ny design (alltså helt ny,INGET gammalt) till sommaren, för ska be ngn fota mig när jag har mina skolavslutningskläder :)
Svara:
Dip Dye
VS
Hårförlängning + tunn lugg
tjoohejp
image description
ska äta lite flingor nu tror jag, i min kopp<3<3

Skolavslutningen

Förmodligen kommer detta vara min klänning på skolavslutningen :)
helt underbart till rosa dip dye också :D
dessa skor är jag sigen på som sommarskor också :*

Dip Dye

Ska förmodligen fixa det nästa vecka, hoppas det i alla fall.
Sååå... vilken färg? ;)

Så mycket ''bättre''

Asså usch, har feber, emn har tagit en tablett . Är assugen på typ en tröja/linne med storbrittaniens flagga över heeela :). Aja, tjoohaaoouup!

H&M Fashion against AIDS!

JAAAAAAAAAAAA! Fick saker därifrån! Bl.a en bikini (dock tog underdelen slut i min storlek, men det verkar som om jag fick överdelen, som e slutsåld helt nu! :D). Här ser ni det jag får hem på söndag/måndag!
ni tycker kanske att det r lite, men är sjkt nöjd, ska se om jag ändå kan få tag på underdelen.

Jag i Äntligen hemma?

Funderar faktiskt på att ansöka dit, för mitt rum är ju rena helvetet och min ''walk in closet/make up room'' (som just nu är förråd -.-) är ju inte bättre. Så ska kanske skicka in ansökan och hoppas på att de gör som jag vill ha det, svart och rosa (eller blått/turkost) i min garderob och typ samma i mitt rum, inte töntigt, men coolt!

Cookie dough

Mår inte mkt bättre. Men min pappa var jättesnäll och köpte en Ben and Jerrys (cokie dough) till mig :). Gjorde min hund riktigt avundsjuk också :).


Ny profilbild/klocka

Jaop, den andra tyckte jag var lite för liten, blir aldrig nöjd....
UPDATE; La in en klocka också, uppdatera!

Sminkvideon

Snart ska jag fixa den, så håll utkik efter en sminkvideo/morgonrutinsvideo de närmsta dagarna :D!
hahahahahahah ska jag ladda upp denna fjortis-smink-videon elr? XDXD

mdskjndesknddskosnf

Sjuk, IGEN!! Har feber o allt. Fast det ''positiva'' är att Wilmer kom hit och Tom(min ''kusin'' och Wilmers bror) med för han är också sjuk :D:D Nice Mice :D:D:D:D:D:D:DD:D:D ja inte för han då, men ja ni fattar...
Så nu ska jag jobba lite, har några bloggdesigns att fixa, åste kontakta en tjej som jag glömde totalt XD

Nytt-happy

Så, igår köpte jag: Maybeline FitMe foundation, Skärp från Lindex, En spraydeo (mina andra suger och alla säger att spray är bättre, så håller tummarna för det)från Nivea och Serena colour Jeans från Gina tricot, bättre bild kommer på dem. Så himla snyggt med skärpet också och om de håller sig bra ska jag köpa ett par nya i typ..rosa (?) på Lördag :) Sen köpte jag trosor, men jag e ingen som lägger upp sånt på bloggen ;).
Q: Vad tycker ni om mina köp?

Såå

nu har jag lagt upp några bilder från i Söndags. Ska lägga upp min shopping från idag också! Är riktigt nöjd! Tack mamma och pappa!
ska göra läxan nu och käka något. Har riktig huvudvärk, kanske Wilmer som smittat mig, han hade hög feber igår när vi var barnvakt ;d
sjukt sämst kvalité eftersom jag inte hade ändrat bredden innan och då blir det helt nisndlndknfklc.

Longboard.

fotograf: Pappa
kamerautrustning: Nikon D3100 och Sigma 70-300mm macro
Modell: Jag

Tipset: Lek, alla foton måste inte vara seriösa, ha kul!! haha, råkade nästan skriva en annan sak....

Issa in my <3

Issa är den bästa och verkligen den snällaste katten som finns<3. Fråga Lina och Emma om ni inte trormig! XD

 


Naglar

Mamma ska måla mina naglar. Blir ett vårigt resultat! Bilder kommer.

Btw: ledsen men har haft fullt upp hela dagen och hittar inte datorkabeln. Så bilder kommer imorgon. Gör dem
Inte det ska jag....... Be ngn slå mig stenhårt! På film! Så, nu kommer de upp!


Converse

Här ser ni mitt fynd! Snackade ju förra veckan typ om att jag skulle få ett paket hem. Här är dem. Hittade dem (bara provade) på tradera för 300 spänn. Så värt det!!!!!


Hihii

Har kommit hem från fotbollen nu. Regnade på väg hem. Jättekul -.-
Nu sitter jag och käkar lite, sen måste jag fixa på rummet och sen ska jag redigera bilder fårn igår. Sen ska jag fixa thildes bloggdesign om jag hinner :) för CSI börjar 9 :)


23 April 2012

Blev klar nu. Pappa väkte mig genom att skvätta vatten på mig, så jag slapp somna framför TV:n, bra va? XD.
Ska ut med hunden nu tror jag, sen blir det skolan!
bild från Maj förra året ;)

Hehe

Vid halv tolv tiden åkte jag till strandpromenaden med mamma och pappa. Vi tog en långpromenux med Bella, pappa och jag fotade och vi pratade med roligt folk vi stötte på. Sen åkte vi till stugan. Mormor och morfar kom dit efter en timme och då käkade vi kvällsmat. Kom hem vid 8 men då tog jag en joggingtur med pappa. Så bloggen har stått still idag haha. Men tog massor bilder idag som jag LOVAR kommer idag!


Vad tycks?

gamla headern var inte så rolig, för ljus...

I should be playing in the winter-snow

åh! Jag älskar hur bilder blir i snön! Helt fantastiskt fint! Hade jag inte varit rädd om kameran hade jag fotat helqa tiden när det snöar XD. fast tur som är det inte snö nu i alla fall!

Sådär

Har inte hunnit att lägga över bilderna på datorn, så det får bli imorgon. Nu ska jag sova. Hoppas ni har haft en bra lördag, det har jag. Godnatt :DD


Heyy

Math blev glad över min och amandas present :), t-shirt,nagellack,lösnaglar och en neccesär som allt låg i :). Jag och amanda flummade runt och skojjade och asgarvade när vi saknade en krona till en grej vi hade tänkt oss först XD. Pruta gjorde vi inte haahahhaha.
Ska höra om mamma vill gå på promenad så jag kna fota och lägga ut :).

Grattis

Ska säga grattis till min underbara Matilda!! Jag och Amanda Åker nog dit en sväng sen! Hon fyller 14 :DD

Bild e från när vi tre bakade cupcakes :)


Ekorre



En ekorre såg jag, Lina och Emma utanför mitt fönster idag!! NICE MICE :D:D:D:D
Äntligen e min fotokänsla tillbaka :D så räkna med mer foton nu!


Q: Vad tycks? :)

Hihi

Blev ingen städning. Satte upp 1D postrar istället :DD.


Fullt upp

hade en awesome dag idag! ;D Vid 11.10 typ fick vi håltimme så jag, Tove, Jossan, Emma, Lina och Maria drog till en pizzeria som precis har öppnat i vårat område. Väldigt gott (mycket godare en kålpuddningen vi skulle få annars :3)! Så av ren slump var Felix, Adam och Cali (tobbe, kommer inte ihåg vrf alla säger Cali ;d) där. Så det var ju trevligt att vi åkte till samma pizzeria :). Vi käkade på 20 minuter för vi fick bråttom, tog lite klubbor och cyklade tbx till skolan :), sen tog jag mig igenom resten av dagen.

Efter skolan svängde jag, Lina och Emma förbi mormor och morfar. Wilmer var där! Min lilla plutt :D. Så vi hängde där ett tag. Vi har bakat cupcakes (som jag tyckte blev äckliga ;d ), spelat fotboll och chillat.

Nu har jag läst 50 blogginlägg hihi... Ska städa lite tror jag.. Behövs :3 ni kan få före och efterbilder sen :) (eller imrg). Tjooobreee

vad tycks om min nya profilbild då? :) Själv är jag väldigt nöjd :)

åh ge mig sommar så jag kan inviga denna snygging!!!!!!!!!!!! :D:D

Ni fpr ingen nybild på mig, ser hemsk ut :3


Lite smått

Har huvudvärk och min tablett hjälper lite smått. Blir nog att stanna hemma imorgon om jag har feber som idag. Ni vet känslan när man svettas och det e asvarmt för man har tagit en tablett och febern släpper då. Usch. Godnatt på er och tack för att ni var många som läste idag!

Mitt sängbord. Min inspirationsbok,sax,lim,strimlor,kamera,anteckningsblock. Tjooho


Dagens iphone

Hehe. Bilderna e tagna med min ajjfååån. Stört att jag inte har rört kameran på nästan en vecka. NOLL inspirationstjej här!!!!! -.-'

Aja. Heeeer hhaaaarrr niiieeee

Shorts (avklippta jeans): H&M
Linne: JC
Jacka (gammal): H&M
Sen har jag converse på mejjjjjjj meeeeeed ;d


Four- awesome tävling!

Dem har en tävling på deras blogg där man kan vinna ett spotless kit från aco!
Jag använder själv aco och det är superbra. Passande att jag är med eftersom mitt e slut :3


Dessa tjejer är också väldigt duktiga bloggare, skulle vara kul att lära känna dem :)
Kilcka på bilden för att komma direkt till tävlingen

bilden är från google, men det är samma kit man kan vinna.


Lite nytt

haha, brist på rubrik ;d

Men NYTT I DESIGNEN :D, har jag fixat på någon halvimma nu när jag är sjuk av sprutan ;d..

Så, vad tycks? :) Själv är det så som jag vill ha det, men vill fixa skugga runt allt, men det får jag göra nu.
ÄNTLIGEN sitter min meny ihop med inläggen, har kämpat som en stolle för att få det så!
Före:


Efter:

så, vad tycks? :) ska snart byta profilbild också :)

Fysik

Ska plugga en aning fysik innan jag somnar. Har prov imorgon men är i stort sätt förberedd. Var med Ebba, Emma, Sara och Lisa idag. Ohoj vad skoj!
Tjoo

Min katt gillar att sova i min säng .....


Människor är som skor. Man ser Vilka som är äkta vara och vilka som är fejk.


Spruta på!

Ska ta spruta nu. Folk trängs, surar och e förvirrade och åhhh. Wish me luck!


Hihi

So imorgon, går till halv fyra, ska ta vaccin mot livmoderhalscancer, får vänta i en jäkligt trång skolsköterska-sal-väntrum (och utanför) i typ en timme bland varenda tjej fån varenda skola k min stad. Okej, överdrivet. Men vrf kommer alla till vår skola när dem kan ta den hos deras sköterska ;d. Aja, skit i det. Nu ska jag sova. Godnatt. Hoppas ni har haft en bra dag! :)


Ni älskar mig, right?

hihi, dålig uppdatering denna dag... men  har haft askul med Lina, Emma, Ebba och Sara.
Jag, Emma och Lina åkte till Lina efter skolan och var där ngn timme. Sen var det att plugga. Vi åkte senare till Ebba och hade awesome time! Jaga, vinken, fjantat runt och ja, awesome!! :D:D

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på... :3 Tiiiiiiips? ;D

jag vet, vardagsinlägg är boooring... men vill ni veta en grej? har inte rört min kamera på typ 2 elr 3 dagar, VAD ÄR DET MED MIG!? jo, NOLL inspiration!!! Måste hitta den igen. ÄLSKAR MIN KAMERA; ÄLSKAR ATT FOTA. det bästa jag vet!!

Min väska

Liten bild på min nya favorit. Från Gina tricot för 299 riksdaler! Värt det!!


Words will be just words.


old picture of my sweet little heart<3 It's kinda funny.

Facebook

Fått några frågor om Facebook som jag ska svara på nu.

1. Vad heter du på Facebook?
Svar: mitt namn, vilket jag inte ger ut.

2.kan du skapa en Facebooksida om din blogg?
Svar: ska jag ha en röstning om det? Vad tycker ni? :)


Träning

Den var awesome! Kämpade bra och allt.
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ringer jag Math och mända! :) visar förresten köpen senare


Sunglasses

Mina nya brillor!!!!! Awesome!!!! Hittade dem på deras onlineshop, de sålde slut på en dag. Men i Linköping hade dem både vita och svarta. Valde svarta!


Shoppaholic!

Ska åka till Linköping för shopping, har typ 500 kr så får se vad det blir av. Men vill hemskt gärna ha en cambridge statchel (stavning?) inspirerad väska. Helst gul eller rosa. :DSå vill jag ha färgade jeans och fitMe foundation! Wish me luck!

SJUUUUUKT SNYGGA VÄSKOR! och jeansen, sååå sött och stilrent.

Alla med fitme foundation säger att den är super, håller tummarna!



Har med mig mobilen så uppdaterar därifrån!

Hihi

Idag vaknade jag vid 11. Då kom mormor och hämtade mig och min syrra. Vi åkte till stan ochhade det mys. Sen åkte vi hem till mormor och hjälpte dem med deras flytt. Vi beställde pizza och åkte till deras lägenhet, dit kom morfar, morfars bror, min morbror och min lillkusin. Jätteroligt :D. Han lekte och pratade (fast ingen fattar ju vad han menar med: abloouflöflönaemoouuu! Men det gick bra ändå :D

Sånt här tråkigt inlägg kanske, men ska kanske fixa en inspirationsbok nu, ska bara hitta någon bra bok ;d.
Tjaoop


ps: JAG ÄLSKAR delicatobollar.

gammal bild doc.

Hejj

Har varit med Frida och Maja. Vi körde zumba :DD. Askul!!!!! Fast svettigt och jobbigt. Men det var det värt!

Ska dit lite senare igen och ikväll blir det fotboll. Ni gosar jag med lillkusinen.
Så surt att lovet snart e slut!!

Har på mig mina trash-jeans från Gina tricot idag.


Följ mig via bloglovin :D


Min dag

Jag hade en allmänt lugn morgon.  Vid 12tiden typ kom Amanda hit. Vi spelade wii ett tag innan vi drog hem till henne, packade hennes saker och drog till hennes farmor och farfar (hon skulle sova där idag). '
Vi spelade in en film med deras lego :D Hihi, en parodi på ''Titanic''. Den blev veeeeerkligen ''asbra''. hihi.
Nu har jag käkat en hamburgare och förresten: Gjorde ett världsbra kap idag, ska bara vänta på att den ska komma på posten! Då ska jag visa det :)


hihi, glömde min blogg idag....

Allmänt

Har tittat på fotbollsskor idag, tränat,handlat bröd och ost, för det var slut, gjort varma mackor och tittat på desperate housewifes. Asnice. Nu ska jag sova.

Imor'n blir det mända! Vi hann inte idag så vi tar det imorgon ist :).


Min outfit: 10 april 2012

usch. Slarvig och ful bild med självutlösare, prutt för det.
Min mysoutfit:
Hoodie: Cubus
Linne: H&M
Shorts: New Yorker

Skriver mer senare ;)

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Damerna är i division 1!!!! yes! YES! Så spännande var det. Så glad, hela hallen hopppade och dansade när det avgörande målet kom till. Alla skrek och hejade. Så kul! Går inte beskriva känslan man fick när alla reste sig upp och man såg målet. Ah vad kul!
Min mobil la av när jag skrev om detta igår ._.

Idag ska jag vara med Amanda och Matilda. Så länge sedan så.
Nu måste jag ut med Bellis, tjaop

funderar på att göra en HELT ny design, den här börjar bli liite för stilren och enkel, om ni kollar på Catys och Keelas design, ungefär i den stilen vill jag ha. Ska fortfarande hålla mig till fotografering och mode. ALDRIG att jag släpper fotografering.


min vovve såg maten som stog på bordet <;)

Dagens outfit: 9 April 2012


Lite slarvigt haha. Där ser ni första bilden på mina avklippta jeans! ASNÖJD blev jag om man gemför med hur dem spg ut tidigare :P
Nej, nu måste jag städa.

Sådär ja

Har klippt jeansen tillshorts och satt ihop en hyfsad outfit för idag!

Har typ ont i magen, det är en känsla jag får när jag äter för mkt godis ;s.
Nu ska jag ringa ngn kompis <:)

här får ni en bild från december.

10 Saker du inte visste om mig!

1. Mina tånaglar är fula, växer snabbt, går av och så har det varit sen jag var liten.
2. Spyr du, spyr jag.
3. Jag har en speciell stil, men  jag visar den nästan aldrig.
4. När jag var liten, grät jag aldrig. Kunde slå i så mina föräldrar fick säga: Du får gråta! Man får det.
5. Jag är laktosintolerant, vilket Lina säger varje gång jag käkar glass ;d.
6. När jag var typ 8 var allt jag ville att ha glasögon, fråga inte varför.
7. Jag kan lätt missförstås.
8.Jag klarar inte av att sitta bredvid ngn som: smaskar/tuggar högt(eller irriternade) eller gnisslar!
9. När jag sitter vid datorn för mig själv, kan jag sitta och göra grimarser som t.ex. fjortissmile. Bara för att.
10. jag kan styra min tunga väldigt mkt


detta är väldigt enkla saker för mig

 

 


Morgonpyssel

Wish me luck.

Åh!!!!

Behöver pengar!!!! Min garderob är tumme ner! in ''onepiece'' var lite liten när vi köpte den och nu är den lite krympt i tvätten :3. Helvete :( vill gärna gå med i plussikassan och sånt, men ändå inte på ngt sätt :3


Inspirationen är på nivå noll

Fula kläder, rensat, typ inga skor, inga pengar och noll inspo. Så ursäkta om
Min blogg kan va lite nollrolig ibland!


Borta bra, hemma bäst.

Hemma igen. ÄLSKAR MIN LULLKUSIN!!!! Så söööööööööööööööööööööööööööööööööööt och allt.

Sitter och glor på bikinis på ASOS. Åh, ge mig sommar!!!!!!! :(
haha, roliga inlägg ni får va? Men jag är fökyld och då hamnatr jag i en bloggtorka, så kom med tips!

Us

Har huvudvärk och ont i tån. Usch. Men lillkusin vitamin håller mig på bra humör.


Okk

Sry för den konstiga meningen som började typ: nagelns Idre......
Det skulle vara;nagellacksremover som

Då var det löst!


Glad påsk!!

Såhär såg mitt ägg ut:






Två småflaskor att hälla schampoo och balsam i, när du tränar. En nagelns Idre over son e luktar skiitgott, och massor godis :)
Ska snart upp till stugan. Men måste Göra mig i ordning haha ;d


Euuuch

Förkyld sin tusan. Rinner ur vänstra ögat, har tagit nässpray som svider lite (:3) och ja, ska lägga mig. Börjar få lite huvudvärk på köpet också! Tack för den! Kan iof vara för att nässprayet är starkt ;3.

Godnatt. Imorgon åker jag till stugan. Ska försöka uppdatera. Kommer iaf ta massvis med bilder att lägga upp.

Förresten. Hade inga fotbollsskor på träningen igår. Självklart blir jag stämplad där min sko är tunnast. Askul. Gör inte alls ont. Har verkligen inte ett blåmärke ;3 fast det sr ju en olyckshändelse


Facemask

Borde göra en kategori som heter skönhet.... men aja, sminkkategorien får duga sålänge!

Jag har en ansiktsmask på mig, aslänge sen jag hade det. Men det är  verkligen skönt! Slappnar av som tusan, får bättre hy och ja, ni fattar ;). Det ända jobbiga är att den stelnar, så ser helt lam ut tillslut ;d.

Ska ha den i 5 minuter till tror jag. Hörs senare, nu måste jag nysa, har gjort det hela dagen, det rinner ur ena ögat och i näsan, en förkyld bloggare här! XDXD



man kan träna lite medans masken torkar haha...


Kom igen

De vann!!!! Nu måste de bara vinna hemma också.

Har precis käkat på McDonalds med hela laget och alla supportrar. Vi gick även in på godishuset. Hörs ikväll, tjooo


Påväg

Till sporthallen och supporterbussen. Snart ska vi till innebandykvalet!


Imorgon-sämst bloggning

Nu tar batteriet slut snart så får vara snabb!
Ska på innebandykval imrg och kolla så ingen bloggning typ ;)
Blev ingen bra outfit idag att ta kort på...
Hade en asbra träning och ska nu hoppa in i duschen!
så ser jag ut precis efter en träning på kalla fotbollsplan ;D

Åh

Träning snart, är stressad som ***, mitt inlägg raderades, emma kommer om 15 min, jag har inte tagit på mig fotbollsskaer, har precis börjt äta och är odmmdmfsfmslfml på att jag e stressad, tjao!


Stan en sväng

Ska dit med min älskade syster Ida. Hoppas ni har det kul idag. Jag säger mer när jag kommer hem, då får ni även dagens outfit.


Kalle & kajsa Anka

Känner mig inte så inspererande nu. Måste hitta något rolig att fota innan jag dör. Sålänge får ni en bild på två ankor som jag tog kort på igår ;).

Nu ska jag ner och myselimysa med min bebiskusin! :)


.


en bild från idag-
Ska hoppa i säng och läsa. r väldigt trött. Och imorgon bitti kommer lill-kusinen på heldagsbesök! :D;DD;D:DD
Natti Natti!

Dagens outfit - 4 April 2012

Jeansjacka//Veromoda, Grått linne//Monki, Vitt linne// H&M, Tigchts//Gina tricot, Väska//Ullared, Skor//Converse



Äter

Mig fet på McDonalds med lina! :DD

 


NY DESIGN!

Ja, den har ni väl inte missat? ;)
Ska lägga upp outfit och bilder ikväll.
Detta var en förfräshning på designen bara ;)

Redigera

Ska redigera bilder från idag, sen ska jag äta. Efter det drar jag till ebbis, emmapemma och linafina!


HAR TRÅK!


Haha.

Ska snart lägga upp en wierd video.
Jag ska ringa ngn tror jag. Har tråååååååk! ;d måste ut med bellis också innan mina föräldrar kommer hem XD
kort jag vet, men ni får ju snart en video XD
nu kommer dem! Måste ta ut henne!

tjao!

transparent linne

Sry, självutlösare
Det här lite transparenta linne köpte jag inne på H&M idag för endast 50 riksdaler! Ett riktigt fynd enligt mig! Jag menar: det är snyggt, enkelt och passar till ALLT!

I sommar tänker jag matcha det med högmidjade jeansshorts och en färgglad Bandeu-topp/bustier. Så snyggt till fest med svarta/färgade byxor och klackar. Åh, detta ska jag använda flitigt!

Dagen.

Jag mådde inte alls bra i mitt huvud imorse. Så jag fick vara hemma, men jag ville inte missa hela skoldagen och jag kände mig bättre vid lunch. Så då gick jag dit ändå. Kände mig så taggad och duktig på slöjden. Men så sabbar jag allting genom att ha fel färg på min tråfd och tydligen sy fel. Jag tyckte min färg på tråden var fin XD (asgrön tråd på en banangul handduk haha....), emn inte min lärare. Så fick klippa bort allt, jättekul..verkligen.
Efter skolan drog kjag hem, gjorde mig i ordning och drog till stan med mina kusiner Lollo och Felicia. Så länge sedan jag såg dem! Vi hade trevligt och jag handlade ett linne som jag ska visa snart. Hittade en ASSNYGG väska ( har letat efter den sortes väska sjuuukt länge ) men hade inte råd haha XD. Men behöver en ny väska, så får spara elr ngt. Men aja, ett linne blev jag nöjd med i alla fall!
Har precis käkat mammas hemgjorda pizza ( som btw var sjukt god! ) och nu skriver jag detta inlägg, redigerar bilder, lyssnar på musik osv....
Hörs senare!
¨
blev ganska nöjd med denna bild på mej XD

Dagens outfit - 3 April 2012

Underbart väder, så jag pasade på att fort ta fram kameran och stativet innan solen gick ner, för att ta dagens outfit. Inte lyckat med självutlösare, måste skaffa fjärrutlösare, då vet vi det!
Köpte ett linne på stan idag som jag visar senare.

Dagens:
Linne//Gina tricot, Kofta//H&M, Jeans//Gina tricot, Jacka//New Yorker (A M I S U) och converse :).

Bättre

Mår bättre nu, så ska ta en huvudvärkstablett och vid lunch drar jag mig mot skolan, vill inte missa hela dagen.


You're like a telephone. You bring bullshit between to people.

Har haft en jobbig huvudvärk under morgonen. Ska sova ngn timme så jag kan gå iväg till skolan vid lunch. Så godnatt ;)

 


Godnatt,


tjurig,har huvudvärk,fundersam,förvirrad,sur. Min kväll. Godnatt.

Maybeline

Åh vad jag e sur på att jag inte har mitt tidningsjobb längre asså! Tänk er att ha 1000kr i månaden och köpa det du cvill ha. Nu har jag 300 kr i månadspeng(som jag redan har bränt x'd) och måste prioritera vad jag ska spara till. Sen när man har råd: "tyvärr, den produkten är slutsåld" Asså då
Blir man fkfjfjdkdnnfldlendbfjejwjjw på att man har sparat i onödan.

Behöver en nu foundation. Jag vill verkligen ha maybeline fit me. Hört att pudret till den ska vara awesome också. Sen behöver jag fotbolldskor och benskydd och nya jeans och ja jag kan hålla på ett tag till. Haha ska vara positiv nu. Har ingen läxa iaf...

Ska hem snart och då vet jag inte vad jag ska hitta på xs.


Hos mormor

Just nu sitter jag och glor på ngt random pogram hos mormor. Snart kommer min lillkusin hit. Han är aasöt! Han kan sparka fotboll (inte bara sparka framåt, lite mer avancerat) asbra för att vara 1 år :DD.


Sleeptime

Hunger games SÖG FETT, asdålig bild,drama usch!


Haha, april april ( nejmen XD ). Den är den bästa filmen jag sett på aslänge! kan inte klga på ngt ( kanske att de dödar varandra men ni fattar XD ). får 5/5 lollipops! ( ist för stjärnor ;d )

 

nu ska jag sova, tre dagar kvar innan påskov. Bara att kämpa sig igenom haha XD

 


Hunger games

Drar och ser på den nu med lina och emma,, tjaoooo ;)


träna!

åhhh! Jag längtar som en tok tills på torsdag ( inte bara för att vi är lediga då xd )! Då har jag fotbollsträning igen! :D:D. Jag vill ha fotbollsskor ( mina gamla är på tok för små ) och benskydd ( haha, de jag har nu har vi haft hemma aaaaaplänge och mina från när jag var...7? är för små kanske ni kan gissa ;d )! Är assugen på ett par från Nike (fotbollskor alltså) men får se ;)'
nu kom emma tror jag, tjaoo


Klädbrist ....

Ska på ''hungerspelen'' med Emma vid klockan 6 ikväll, vi båda vill se den så det passar ju ba ;), men har verkligen ingen aning om vad jag kan ha på mig. Jag har det mesta i min garderob från gina, så vill ha lite omväxling.. åh, hatar dessa punkter i livet. ( haha, låter som jag ska på värsta viktiga dejten elr ngt, men ska ju ''bara'' på¨bio med min kompis lixom haha XD ) Men nu nöjer jag mig med min One piece haha XD,

gammal outfitbild sålänge

Du ska inte skämmas över hur du ser ut, för så är du skapad, men skäms för hur du beter dig. För det väljer du själv.


~

Förlorade innebandymatchen med 5-4. Vet inte vad jag ska hitta på riktigt, ska kanske ut med longboarden elr ngt. Så glad att min syrras bästis Lisa,gav mig den. Bryr mig inte om att hon hade haft den länge. Den är bra :)
Yo bro.


Ingenting i min blogg får kopieras utan tillåtelse! Tack för besöket!