nyblogg!

NYBLOGGNYBLOGGNYBLOGGNYBLOGGNYBLOGGNYBLOGGNYBLOGGNYBLOGGNYBLOGGNYBLOGGNYBLOGGNYBLOGG
 

Mot skolan

Nu drar jag mig mot skolan... i MJUKISBYXOR ;3. Jag är typ emot sånt, emn hittade inga anadra idag haha...

Hollister

Omg, jag sa till mamma o pappa att jag gillade Hollister när de skulle på stan i Sthlm, så jag blev JÄÄTTEGLAAD när de hade köpt en liten grej därifrån till mig. Ni får se den imorgon. Nu har jag käkat lite kvälls"fika" och tittar på Glee :)


Boom clap

Nu har jag och Matilda städat i ordning efter helgen. Hennes rum är så jäkla mysigt! Aja, pappa kommer om typ 40 minuter, så ni får bildbomb då senare :)
Fick en dålig nyhet av dem idag. Min cykel (inte den dåliga utan MIN) har blivit stulen... Fan rent ut sagt för detta hände ju med våran reserv med, men den hittade vi. Jag har typ ngn försäkring på min tror jag, men jg berättar mer om hur det går sen!


Bästis

Vaknade upp hos bästisen idag av att hon kastade grejjor på mig... Hehe
Nu så tittar vi på Eva & Adam, en av filmerna, serien tittade vi på igår, men nu kom hon in med te åt oss, underbara människan. Hörs!


Film-mys

Just nu har matilda halvomnat i soffan medans jag letar film.... hmm.. hörs!

Hos math

Är nu hemma hos math och har hälsat på hennes kusiner lite och snart ska vi väl typ fota :)

Math

Nu ska jag packa en väska och fixa i ordning mig. Mormor kommer om en KVART! (OMG) och skjutsar mig till math för sleepover... så har bråttom... hejdå!

Red head

Har fått utväxt igen för toningen gick ut och då syns ju mitt gamla hår... s nu ska jag satsa på nytt! Vad tycker ni om Rihannas hår i videon fly (Nicki minaj)? Borde jag satsa?

Thilde <3

Jag var lite idiotisk denna morgon. 1. Halvsov bort den 2. Kom på att jag hade 3 läxor tills denna dag.. 3. Glömde nästan mitt busskort och pengar. 4. Glömde mobilen..
Men det gick bra i skolan ändå. Nu kom jag precis hem efter en tripp till stan med thildethilde! Vi käkade på någon resturang, godaste kebaben på läääääänge!! Vi satt mest och snackade om allt möjligt mellan himmel och jord. :) nu tänkte jag gå ut och springa... Men det regnar, såå jag ska ladda ner Glee säsong 3 istället.. :)


Glee o läxa

Ska bara snabbt memorera lite mer läxa, sen ska jag lägga mig ner coh njuta av glee innan jag går upp imorgon och tittar på William Spetz på vakna! OMG!!! :D
 

Lunchrast

Är hemma nu på lunchen för att hämta mina joggingbyxor och käka lite!


Morgon!!

Usch, jag är verkligen ibland inte en morgon-person. Jag är just nu så muppar trött och irreterad på att jag inte skrev mer än ett inlägg igår!
Aja, börjar dagen med idrott....eller ja elevens val och där har jag fotboll.... Ska försöka bli lite pigg snart..


Kvällen...tråk...

Jag har kommit hem från träningen för ca en timme sedan. Gick okej, ska vara reserv på matchen i helgen.
Jag ska göra lite läxor nu denna kväll och sen sätta mig framför PS elements 10 som jag laddade ner en testverision på!
Annars hade jag matte-prov del B, gick skitdåligt! Fick helt hjärnsläpp.... får se vad jag får för betyg... vi kommer få det imorgon tror jag. Då har jag också FOTBOLL!!!! (elevens val) Höres!

Dress me upp

Hahah, jag vet att photofiltre suger, ska försöka ladda ner photoshop i testagar....
 

SÅHÄR vill jag gå klädd i höst. Ska försöka beställa kjolen faktiskt.. Och tights behöver jag.
 
//skor-Jeffrey Campbell (finns ju kopior på olika webbsidor)// Väska - HM// Knästrumpor - HM// Kjol - TopShop// Halsduk - HM// Tröja - Gina tricot// Örhängen - Gina tricot// Tights - Hm(haha,typ överallt)// Skärp - HM//
 
Sen kan man ju matcha med en fin mössa/Hatt.. Jag har ju två från HM, en hatt och en basker:


 

Beslutsångest

Jag har såndär jobbig beslutsångest just nu... Jag känner för att gå ut och fotografera,för det är soligt ute, men samtidigt blåser det något rejält (till och från)... och vill ut och springa!

Haha, problemet löst... Emma ringde och vi ska ut och jogga/springa vid halv 6 tiden typ... Haha, har ju någon timme på mig att fota och slappa... Hörs!

Don't worry, be happy!

 
Dagen såhär långt
Sådär, nu är jag hemkommen från skolan. Fast lätt en fett chill dag. Först en typ 3 timmar lång brandutbildning även om jag fegade ur (tack eldfobi) själva eldsläckningen.. och sen slöjd. Det var det liksom. Underbart. Så nu ska jag äta min mammas magiska pannkakor, sen ska jag redigera bilder från gårdagen (får se om jag lägger ut dem här? ) och slappa. Ska även ta en springtur istället för innebandy-träningen. Hörs!


MEN SKIT!

Jag satte mig ner och har redigerat sminkvideon (vilket tog aplång tid.) ordentligt så jag blev nöjd. Tror ni inte att moviemaker bara stängs av helt randomt och allt förvinner? USCH! Nu orkar jag inte försöka mer, gör om det imorgon... Men träningen gick hyfsat ok. Nu har jag proppat i mig två mackor och sitter bara och "jobbar" (haha....hittade inget bra ord, ok) vid datorn. Så vi hörs imorgon! Då har jag brandövning med skolan (OCH den ända lektionen är slöjd!)....kul...

Sminkvideon kommer sen

Ska redigera den nu och så kommer den upp ikväll/imorgon ok? :) 
Sitter och slappar lite nu innan träningen. Hörs!

Veckans planer v.38

Sen komemr det ju kanske ändras lite osv..men det här är vad jag utgår ifrån. Ska även vara med Matilda någon dag :D

Tidig morgon

Usch, jag har studiedag idag men vaknade upp nu vid 8 tiden. Inte riktigt vad jag tänkt mig. Tack Thilde för smset som gjorde mig helvaken. Annars har en fluga surrat på mig hela morgonen så jag har varit lite halvt vaken hela tiden då då...
Nu ska jag gå och göra frukost, för jag såg bilden på mitt rostade bröd från igår och blev helt pöstligt döhungrig! Och bilden på mig är helt nytagen! (Och allt blir så bättre när jag faktiskt tar mig tiden med min Sheldon! (Ja, jag döpte min kamera till Dr. Sheldon Cooper, för en kul grej haha...Och så slipper jag säga canon eos 600D eller systemkameran).

 

Ja, jag är osminkad på bilden ;/

 


Natti

Puss och godnatt kära läsare!


Hösten är här

 
Jag känner verkligen att hösten är här! Så mys.
 
Nu har jag spenderat kvällen framför datorn! (Gamla tider det) Och nu är jag hemmastadd på den. Det mesta är nerladdat/fixat och jag har fxat med kameran helt nu så ni får en bild från idag. 
Jag ska ta med mig kameran typ var jag än går nu. Känns megasmart. För jag ÄLSKAR den. Aja, nu ska jag titta lite på glee, messa med min Thilde(Thilde)<3 och sitta vid datorn.
Imorgon ska jag göra ett skolprojekt med Lina, sen ska jag umgås med kusinen (WIlmer!<3) och sen köra stenhårt på träningen. Bra dag alltså, puss!

YES!

Nu har jag suttit ett tag och fixat en helt ny "inloggning" på vår gemensamma dator här hemma. Min nya bekvämlighet typ. Så nu ska jag logga in på YT och sånt. Har redan fixat photfiltre (Dah, ett måste!?) och det där med kamerans överförningsgrej! (Är btw sååå megahimla glad för min nya kamera!)

Ny blogg- uppochner

Haha, jag vet att några av er nog är sjukt fövirrade, men JA, jiag ska göta en ny blogg nu när jag har kameran. För face it: Denna har varit så amatörig på sistonde. Me dmin nya ska jag nästan bara ha bilder med min systemkamera! Har redan förberett mig lite på det. Så ni komemr få se en bättre sida av mig snart!
Min laptop har ju blivit knasig, så kommer lägga in bilderna på den stationära nu också och fixa därifrån. Så ja, nu ska jag börja med deisgnen. HÖRS!

600D

Nu är CANON EOS 600D äntligen min!!!!


Mändaaaaahhhhhh

Amanda spendearde gårkvällen här och kanske idag. men vi ska snart bege oss mot linkan för ett braaaaa inköp!!!

Tråkig kväll

Fyy, har en tråkig kväll utan läxor, ingen dator eftersom den är "sönder", ingen kamera eftersom jag ska köpa den på lördag osv...
Men funderar på att ta cykeln mot affären för att köpa yoghurt, banan och hallon för att göra smoothie.
Imorgon väntas en relativt kort skoldag, fast med sammanlagt typ 2 timmar med egyptiern-jobb ;<


Frida <3

FÖRLÅÅÅÅT men min dator är helt dum i huvudet på något sätt. Men de ska laga den stationära, så ska kanske ha den i mitt rum. sjukt klumpigt men smart, för kan spela sims på den! (När den är lagad såklart) Och å är den sjukt bra och den har ju mer minne och så.. Men vi borde Spara undan ALLA bilder och videor och sen bara rensa skiten för den är helt överfull...
 
men tänkte lägga upp lite bidler som jagtog på Frida förra veckan!! Ska tidsinställa något tills imorgon med.


Hahah, photofiltre suger.... men lär mig mer och mer så sen ska jag skaffa photoshop! Sålde även kameran idag och fick 4000:- i 500lappar :D. Så ska köpa min nya i helgen eller beställa imorgon! :D
 

Magknip

Usch! Hela eftermiddagen/kvällen bestod av matte. Och då
Måste jag ändå upp vid 06.15 för att plugga innan skolan. Men jag kan inte somna för det käns som min mage ska dö! Kramp/knip och usch! Och jag har försökt sova i 40 minuter (okj, nästan 2 h men de räknas inte riktigt..tittade på
BBT.) och tänker att jag kunde tittat mer på BBT under den tiden... Fyy


Mamikväll

Pappa spelade innebandy idag, så efter shoppingen gick vi och tittade på honom. Han förlorade den matchen tyvärr :( . Jag hittade två tröjor, en jacka och en bikini (haha jag vet). Nu har jag wn kväll med mamma för pappa är på middag med innebandy-kompisarna. Fast jag ska nog sova snart, för mår inte så bra.Men tänkte slänga upp lite ego-pics nu. Alla inköps-bilder får ni på typ tosdag när jag har köpt min Canon (:D)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3179182/images/2012/pic_504b9f6addf2b37ba8002ffc.jpg" class="image">


Bra dag får man hoppas

Ska ta en huvudvärkstablett, sen vid tio kommer ida och hämtar upp mig och mamma för en tripp till "storstan". Vi ska titta runt lite och möta upp Amanda (dearmandie.blogg.se)och miliam. Amanda är min äldsta syster och miliam är alltså min systerson. Mys! Så nu ska jag ta den där huvudvärkstabletten. Tjooo!


Min dator- prutt

Något har hänt med min dator, internet ska funka. men på min dator gör det inte det, det är skitsegt överallt. Därför har jag inte bloggat! Sen har jag 9 avsnitt kvar av den senaste säsongen (5)av BBT som jag inte hittar för eftersom min dator är dum i huvudet funkar inget att ladda ner -.-

Dagens låtdrog

 
 
titta p¨å YT om det inte funkar (info o ja, sen borde det inte vara svårt...)
Kanske inte alls lustigt eftersom jag har sett mer en halva säsongen idag (3) :* kärlek till bbt.

YES and f*ck kinda..

JAG .... har fått kameran såld :D så det blir att köpa canon eos 600D nu i veckan! YEYY

Annars mår jag piss fortfarande, men fick ett samtal från Emma nyss, min lärare har bett de peppa mig så jag kommer tbx! :') mina kompisar är för söta! Så jag har gjort te som jag ska dricka medans jag tittar på BBt! HÖRS :D ps: jag borde bjuda dem på middag ngng gång..men vafan ska jag laga då? hm.....min syster har nummer till en pizzeria!

Sämre

Jaha, jag som trodde att jag blev bättre vaknade med bultande huvudvärk (ska ta tablett snart), "halsvärk" (vad sägr man annars?) och genomförkyld. Så det blir mer BBT för mig idag.


Efter

Förlåt för sugig bloggning idag (haha igår snarare). Men kan jag skylla på att min dg bara bestod av BBT i princip? Vi kör på det.
Jag mår snäppet bättre (tror jag...?). Men tror inte jag kommer iväg imorgon (idag?). Men då går jag på onsdag! Jag gillar inte att komma efter såhär (inte gör mina lärare att jag gör det heller..), men jag ska försöka plugga lite matte imorgon. (Omg, nellie fick en jagkompåattjgharhaftminmattebokhemmaunderhelaveckanmeninteallstänktpåattjobbasådetfårbliimorgon -snilleblixt...) hehe...sov sött! Pappa kom även hem med Mina halsälsklingar idag - Zyx! :D


MEN SKSSKMLA

Skolfoto imorgon och jag mår piss, hur i helvete ska jag lösaq detta? :3
Bild jaag tog igår. 
 
ALLTID copyright på mina bilder. Polisanmälan om någon tar.

Sistaaaah

Vaknade upp nyss hos min syster efter en kväll full av ps2, choklad och juste, vi färgade mitt hår brunt igen! Lägger upp bilden nu. Men ignorera mitt ansikte


Mot Frida

Hej alla bloggläsare! Jag har blivit emr snorig och sånt skit men just nu har jag iaf ingen feber, så jag tänkte fota lite och drar med mig Frida på det. Ikväll ska mamma och pappa iväg till sina kompisar så jag drar till syster (Ida) och spelar PlayStation 2 (SINGSTAR IN THA HOUSE :D) och allmänt mys. Nu väntar jag bara på att Frida ska ringa upp mig, hörs!

Ingenting i min blogg får kopieras utan tillåtelse! Tack för besöket!