Snart klar!

Min nya blogg är snart klar! :D <3

Spaghetti-time

Mums! Ska käka nu och sen ska jag ringa Math och Mända igen!

Hemma snart

Förlåt för min idag tomma blogg. Har varit på grönan hela dagen så har inte haft tid! Men vi är i nyköping och byter hyrbil eftersom våran bil typ kommer ta månader stt laga. Snart är vi hemma. Åkte btw KATAPULTEN idag, är vanligtvis höjdrädd, men klarade det! :) ni får haul video och bilder osv imorgon! :)


Lägger ner

Lägger ner bloggen efter Sthlm. Hatar min blogg, hatar min kamera, hat. Nej, har inte PMS elr ngt, jag har hatat dessa två saker sjukt länge.


Parken

Sitter i en park och vilar efter en dag av shopping och promenader i foppatofflor, Grönan tar vi imorgon istället för det ska bli dåligt väder. Tror jag gör en haul-video på hotellet, för vi ska dit en stund och sen ska vi käka någonstans. Förresten så går det bara att publicera detta utan bild så det blir ett tråkigt inlägg :3


American

Snart ska vi dra till stan och shoppa loss. Vi har precis ätit frukost här på hotellet , men jag åt inte så mycket. Hörs sen! ;)


Från hotellrummet


Byxdress

Var inne på gallerian förrut här i Sthlm (ja vi kom fram efter bärgar-sak-hyrbil osv. Ni går höra mer bär jag kommer hem) och gick då in på Hollister. Hittade sjukt mycket, ska köpa lite saker (rean, annars är det sjukt dyrt.) imorgon! Men jag hittade ett fynd på topshop!! En by dress för 100:-! Dock i strl L, men skitsamma! Imorgon blir det mer shopping på drottning-gatan osv, ska även testa ett sallads-ställe. Sen blir det GRÖNAN! :D


Jag är fast vid vägen

Bilen stannade så vi väntar på bärgarn Som tar lång tid på sig och jag vill bara skrika för det e 7 mil kvar till Sthlm och nu måste vi antagligen tbx till Nyköping. FML JUST NU!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3179182/images/2012/pic_5013d973e087c325be00011b.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3179182/images/2012/pic_5013d98a9606ee05690002d3.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3179182/images/2012/pic_5013d9949606ee500b000103.jpg" class="image">


Nyköping

Är typ i nyköping nu, Nyköpings bro. Ska luncha och sen vidare mot Stockholm!!! :D


Mot Sthlm!

Nu drar vi snart, vi ska typ bara äta och lämna Bella hos mormor och morfar :)


Snart

Snart börjar det ja..


Loreen

Jag, Felicia, Lollo och hennes kompis Erica ska se loreen idag! Så vi e påväg dit nu. Färgade btw håret idag, ni får bättre bilder imorgon!


En dag på sjön

Lite bilder från båtturen!
Nu ska jag och Felicia bada tror jag!

Bilder

Ska lägga över bilder från badet och båtturen häromdagen snart! :D
Ska också fixa lite tidsinställda inlägg! :)

Yeyt

Vip-JB-biljetterna är svindyra, skulle ge nästan vad som helst för en meet and Greet :( <3 iaf så ska jg OCH FELICIA åka till Sthlm imorgon :D. Jag fick lite pengar av mormor och morfar också :D <3 förlåt alla mina hjärtan o allt men jag e så glad :D! Snart kommer Felicia hit också :)


MÄNDA :D

Vi sitter vid datorn och jg misskyckas totalt på photoshop.... :3

Slagg-tagg

Slaggar hos Mända, vi har haft så jäkla kul kväll, skrattat, skypat, flummat osv. Nu glor vi på the Big bang Theory och tränar våra handstilar (min e så ful!) XD


Hemma!

Jag har fått så sjukt mkt bett av både myggor och blinningar!(stavningen har jag inte en aning om)
Vi ska iaf äta grillat nu, sen kommer kanske amanda en stund också:)
Btw: funderar på att färga håret! Senast var i januari, dock blev det 0 % skillnad -.-. MEn jag färgade mörkare i september, nu är jag sugen på jättemkt ljusare :) (bild från september!)

Drar ut

..till en liten strand mestadels av dagen, tar inte med kameran elr ngt så hörs hemma en!


Jag kommer sluta.

Jag kommer sluta på denna blogg. Det är ett val jag har småfunderat över under en lång tid. Egentligen är det väl en ganska självklar anledning jag har. Jag fotar inte med mina kamera så mycket längre. Jag tycker inte om min kamera alls, ni ser ju bara de bra bilderna så ni vet inte hur lång tid det tar att lyckas "fånga" en bra bild. 
"Du vet, det är inte kameran som tar bilden, det är fotografen." - Visst, men jag kämpar med en bra bild, att inte få den suddig osv. Det tar jättelång tid! Jag har ju kört lite på Matildas och Amandas kameror nu för tiden och ÄLSKAR dem mer än min egen. Ska köpa en Canon EOS 600D. Ska göra det även om folk verkar tycka jag är onödig.
 
 
Men jag kommer kan ske göra en ny blogg. Jag får se om det är värt det. Men det får ni veta lite mer om  inom snar framtid.
 
Men eftersom jag vill avsluta bra ( Nej, detta är inte mitt sista inlägg, emn snart komemr det bli ett. ) så ska vi se hur pass mycket jag har förbättras på min favorit kategori inom fotografering: Nämligen.. Macro! (ingen är redigerad)
 
 
 
Min favoritbild i helva världen är den andra bilden på "Juni"! Bästa bilden jag någonsin tagit. Funderar faktiskt på att rama in den för att uppmuntra mig själv.
 
Hoppas ni fortsätter läsa! Ska ju till Sthlm i helgen!
 
 
 

FRÅGESTND

Snabb frågestund! FRÅGA PÅÅÅÅ!!!!! :D

Sommar, var tig du vägen?

Bild från förra året (oredigerad)
 
Efter jag hadfe badat följde Ronja med hem och vi badade i poolen. Men nu är det nästan höst-mulet ute! Var är sommaren!? Nu längtar jag nästan till hösten faktiskt. Vill kunna anända min basker ^^.
Nu börjar jag få huvudvärk igen, så ska ta en alvedon och mysa till någon film.

Stranden!!

Hyfsat bra väder, så jag och pappa möter upp alla tjejkusiner och så badar vi! :D hörs sen! :) <3 ska bara göra lite grejer, SEN åker vi ;) <3 Btw: linnet är från H&M FAA och shortsen är från Gina tricot!


Godnatt

Varje kväll ska jag va inne på mobilen i 5 min men slutar alltid med en halvtimme! Aja, såg inte klart monte Carlo. Får se slutet imrg, godnatt!


Myspys

Ramlade nästan av min seriöst farliga longboard idag när jag åkte nerför en backe (sittandes, feg som jag är!) men lyckades förhindra det i sista sekund. Nästan att jag skrapade upp handen, men nej, det klarade sig!

Ny blir det ensam-mys till Monte Carlo! har velat se den länge, men glömt bort att göra det, sen såg jag att amanda skrev att hon skulle göra det, så då fick jag en snilleblixt. Så ska hämta lite drick nu och förbereda mitt lilla bord bredvid sängen! Hörs, somnar nog efter filmen så det blir godnatt för mig!

Mysig fika!

Jag var en stund med Emma och Ebbba idag, var väldigt kul. Vi badade i poolen som vanligt ^^.
Vid 3 tog jag bussen in till stan och mötte upp pappa och då tog vi en lång fika oc bara pratade och, ja, åt^^. Men det blev ännu mysigare nr jag ser Faster Anna och min mysiga kusin Ronja utanför gallerian! (Har inte sertt ronja på evigheter) Jag bjöd in dem till vår fika och det blev prat med dem. De kommer förresten till oss p¨å Torsdag! Och Lollo och Felicia med! ;D Ska bli awesome!
Gjorde en jämförelse på min Maybeline-mascara och en tidningsmascara nyss. Vill ni se videon? :)

tell me what you think about me.


Huvudvärk

Ni dom har hängt med ett tag vet att jag får migrän väldigt lätt, orkar inte få ib på vrf men det är så. Så jag tog en tablett, tog ett glas vatten och nu sitter jag här med min lilla issa, fast i skrivande stund tog jag ib henne för grannkatten kom och de bråkar jämt på nätterna! Så nu sitter jag här ensam och ska lösa mitt pengar-problem! Morgondagens planer är väl att va med ngn kompis (kanske lina) en stund, men vid 3 så drar jag med/ möter pappa på stan och tar en fika, vi brukade jämt göra det minst en gång i veckan efter skolan! (då han jobbade en gång i veckan, ananrs hemifrån) Men nu har det blivit sämre med det, så nu ska vi ta tag i det! ;) Hörs senare!


Hannah Montana the movie

Älskade den filmen som 9 åring. Nu myser jag i soffan och tittar på den igen ^^


Vrf går allt neråt?

Min kamera krånglar och jag blir förbannad på den 24/7 och nu har min långboard börjat "falla ihop". Fick den ju av Lisa som hade haft den väldigt länge. Den är bra och så men nu har den börjat bli läskig rent ut sagt. Typ svänger kraftigt, inte stadig över huvud taget.
Så hittar jag en bbra longboard på intersports hemsida! men 1300:-... Måste prioritera kamera först.

Kvällen är min

Jag har tittat på canon eos 600D på flera sidor och den kameran ska jag ha. Gillar verkligen inte min. Mer amatörig tkr jag.¨Men pappa sa att vi kan ta med den till fotobutiken i gallerian för han i den butiken kan verkligen fotografering och kameror. Så ska se om det är fel på batteriet också eftersom 2 minuter filmning på halvfullt batteri verkar vara nog för den-

Men annars har dagen/kvällen varit mysig. Badade lite med Lollo o Felicia igen, har käkat isglass (laktosintolerant är jag) och nu blev jag törstig av att skriva så vi hörs imorgon! :D
jag bjuder på två sommarbilder. En från Maj och sen min och idas fina "händer som coolt nog bildar ett hjärta och måste fotas" - bild som är ett år gammal och som togs med min digitalkamera!

Min kvällsrutin-video!

 

Bad-väder

Har badat redan, ska snart köpa glass och bada igen! Askönt att slänga på sig nya skjortan över bikinin! Slappt o tunt!


Mornar <:)

Har käkat en jättegod frukost med bullar och frallor och aplesin juice, TACK MAMI! :D Nu ska jag ta och kolla lite till, sen göra mig i ordning, för sen kommer Lollo och Felicia! :)


Oppps

Mitt inlägg jag gjorde förrut publicerades visst inte hehe.....
Men jag har fixat en kvällsrutinsvideo nu som kommer upp under morgondagen! :D Bra va? :)
Nu ska jag få lite sömn, imorgon blir det att hänga i varamon hela dagen med mina kusiner :D
Gammal bild från mobilen! (Har äntligen orkat föra över lite till datorn!)

Hos m&m

Åkte imorse/förmiddags från Math mot mormor och morfars stuga! Men självklart blir det varamon-väder då!? Så nu sitter jag här, utan bikini, med mina kläder och typ e halvsur. Får se om jag kan dra mig mot badplatsen Och låna mormors bikini, men iaf.Men det blir bättre för wilmer är här, men han sover just nu, så ja.. Och vill ni veta det värsta? Han har en "pool" här!


Punkt

Trögar blogg.se för er också? Hemsidan funkar inte, men appen gör det (sol tur är)?! :o synd för jag hade massor bilder att lägga upp :( aja, ni får lite iphone bilder sålänge. Juste, vi bakade muffins idag och vi har tittat på tvååoouu filmeeeerrccchh! Men imorgon ska jag hem på förmiddagen för vi ska upp till stugan, så då blire buss igen ^^ hörs!


Mathomändapunkt

Sitter och är typ halvsocial med Amanda och matilda, men nu ska vi dra o handla lite gott och ladda ner ngn film. :) höööörS!


Bortbjudna

Vi blev bortbjudna idag så jag ska va med Amanda & Matilda imorgon istället! Då kan vi va lite längre med, kanske sover över också :). fick förresten hem mitt paket idag!!! :D Supernöjd med allt! Ni ska få bilder imorgon men en "sneak peak" kan ni få på linnet så länge :) Nu ska jag ta och få lite sömn. Jag är inte riktigt på gladhumör idag. Migrän på gång tror jag... :( Men visade mina kläder för mami och papi och blev glad när de gav mig komplimanger iaf :), så dagen slutade bra! :)


Slappa

Idag kommer bli en slapp dag. Regnar till och från utomhus, är inte soligt alls och det är en allmänt slapp dag!
Ikväll drar jag som sagt Till math o Mända, ska bli så kul!!! :D:D:D
och idag ska jag fömodligen hämta ut mitt paket från H&M :)
Får se om jag kanske hinner med tt göra en videoblogg idag! :)

Tips?

Har ni tips på affärer jag måste besöka när jag är i huvudstaden? (förutom Hollister som står högst på listan!) :)


Spontant kvällsinlägg...

Nu de senaste dagarna har jag ju varit i stugan och min kusin är ju här, så har helt enkelt lagt bloggen i andra hand, men det blir bättre imrg! Ska till Math och Mända och sova över, sjukt länge sedan vi gjorde det alla tre, kommer bli skitkul! Btw: hotellet vi ska bo "på" i Sthlm har fritt internet!! Awesome va? Och sen kommer jag ju mobilblogga/vlogga osv.. :D så sjukt kul :) längtar redan som tusan! Och ang. Min och math's blogg kommer den inte bli av, vi orkar inte och så här i efterhand tkr jag att det var bra att vi sa nej för jag kommer ihåg hur det är, att dela blogg, jobbigt. Höres imorgon! :) och btw igen, så här i mitt spontana kvälls-inlägg, jag ska börja ta med digitalkameran oftare nu! Men i Sthlm ska jag ha systemen! Bjuder på min exalterade bigday just nu och min humor!


YESYESYES!!!

Mamma berättade idag att den 28:onde Juli ska vi till STOCKHOLM!!! YESYESYES! Så sjuuukt länge sen jag var där (2007)! Så tagga!!
Ska shoppa på Hollister, topshop,zara osv....
Visserligen ska jag inte utomlands i år, men vi ska till Ullared, kanske Göteborg och ´ja, Stockholm! Så glad! :D

Natti Natti

Nu blire flumm och tjejsnack med kusinen och sen sooova!

Jaop

Blev en liten stund med AManda, men vi och Math ska vara på typ onsdag! :D 
Om någon timme kommer Felicia , min kusin, hit :). Ska bli AWESOME!!!!!! Och inom några dagar kommer även mitt paket från HM :) <3
en bild från våran "photoshoot" i december 2011 :) <3

Fiskhår!

Har städat mitt rum, installerat gamla sims och käkat pannkakor denna kväll!
badade också med Ebba och Emma i kanalen en stund. ¨Så mitt hår luktade typ fisk! Men oekade inte duscha så tvättade baar av det och schampoonerade det.
Vi hörs imorgon, nu ska jag spela sims resten av min kväll, mår ganska illa.

Hemma

Nu är jag hemma efter en skön helg i stugan med Matilda och familjen! Jag och Mstilda har för det mesta druckit läsk, käkat godis och spelat Sims!!! Åååh vad jag ÄLSKAR Sims! Ni får mer blogginlägg ikväll nu ska jag bara slappa! Ps: gissa vad som car i stugan!? Min kamera -laddare! YES!


Mot stuga

Hörs imorgon! Har inte uppdaterat idag sör har varit upptagen! ;)


Jobb

Det tar sjukt lång tid att fixa en design, speciellt på kvällen.
Många va er jag fixar åt förstår inte det. Men jag kan lixom inte göra klart en design på 3 dagar, jag har annat att göra. Har säkert (i början när jag inte kunde så mkt) glmt bort ngns design men efter sommaren kommer jag tbx med att ge designs.


Men det går framåt med min och Matildas design nu iallafall.
Vi ska lägga oss nu, hörs

Åska och Blixt

I skrivande stund åskar och blixtrar det här i västra östergötland. Jag och Matilda ska redigera våra bilder och fixa headers! :D hörs!

Ny blogg......snart!

Japp! Ikväll slaggar Math här och vi ska skapa en blogg tsm! En foto blogg! :D ni kanske får bilder här! Hörs senare. Ikväll ska vi bada i poolen, för det e sjuuuuikt varmt :D

Morgon

Jag har en sån där dag då inget är planerat (förutom att städa klart rummet). Kanske ska va med någon, åka iväg. Har faktiskt ingen aning, fast det kan ju vara skönt ibland? Men nu ska jag Messa Math! Ni får en bild som gjorde att jag och lollo dog av skratt! ;D


Twilight & Chill

Var på innebandyträff idag med laget, var väl trevligt.
Nu ska jag småstäda lite (grovstäda imorgon) Kolla lite på twiligtht och spela sims! (hittar inte mina 3:or så blir 2:or :'o) Ha en chillbill kväll!
Min "onepiece" är ett chill-plagg till 100% :D

Klickat

Nu har jag klickat hem lite kläder/accesoarer från H&M. Ska hämta ut någon gång under nästa vecka :)

11 Juli 2012

Godmorgon (njaaeee) på er! Hur har eran morgon varit? Min var prima, fjantat med kusinen, kolalt på halva twiligtht (breaking dawn) och suttit vid datorn. Jag sitter dock i pyjamas fortarande,...... :DSå hörrrreeessss

Det går bra nu :)

Jag har haft en helt awesome dag med kusinen <3! har gjort klart alvas bloggdesign och även börjat med min nya blogg :)! Och har hittat tapeten jag vill ha i mitt rum! Dock inte min chockrosa färg jag föreställer mig :'( Nu ska vi sova! Imorgon blire ännu mer bloggdesignsfix! :) ska fixa thildes header bara, sen orkar jag inte fixa grstis åt folk mer ;(


FRÅGESTUND!

fråga å

Chillebill

Idag ska min kusin lollo sova här! :D Länge sedan nu, så as chill :)
Ska köpa en Canon EOS 600D och sälja min, men mpste lägga undan
pengar oich sånt. Men med denna kamera komemr jag fota ännu mer än vad jag gör nu. Har funderat på den aslänge och har nu verkligen bestmt ,ig :D

Godmorgon

Usch, vill bara sova vidare, men ändå inte :( Men ska göra mamma sällskap nu. Hörs! :)


Swag

Utan min kamera är min blogg ganska trist va? Men jag ska kanske köpa en Canon och sälja min, beror på. NEJ, jag är inte bortskämd, jag köpte kameran för mina egna jobb-pengar vilket jag kommer göra med denna med isf. Bild på mig och min BästisFästis :) Ps: ska kanske göra ny blogg också, hatar namnet nolipop. Gooooodddddnnaaaaatttt


Borta

Min kameraladdare är borta (!!!!!) så har ite kunnat fota senaste dagarna :(

Hos Math

Snodde Maths dator hihi....
Hittadw en grej på stan, men skja beställa den ikväll :D

Hörs semare, se you later aligator
PIGGELIN :D

Mysig kväll

Jag o emma drog till lekparlen vid 9 tiden och snackade och flummade med våran underbara kompis Julia! Asnysigt och flummigt, sen kom Ebba och vu var tvugna att dra hem nu ska vi typ sova tror jag. Iaf jag! Imorgon blire BästisFästis Math!!! :D


jajdsda

har aödrig bra rubriker det vet ni.

Dagensomblevannorlunda

Skulle varit med Math idag, men hon kund inte, så det blir imorgon ist! :D
Men jag ska dra och bada i kanalen med Ebba och Emma en stund snart iaf ;) Se you later aligator!

Morgon hos nellie

Har ni en bra morgon? :) jag hör att min fader nu har vaknat. Så ska vars social, höreeees!


Some more

Shoppade lite mer på stan, men båda kamerorna var urladdade så ni får sugig webam-bilder!
1. Hårborttagningskräm (veet) ist för rakhyvel!
 
 
Och sen en "standard" macara från Maybeline. Den standard"iga" är ju den gula, som faktiskt var min allra första mascara XD 
Sen köpta jag lite underkläder med.
 
Sry för de sämsta bilderna, ska ta resten av kläderns jag ska köpa med min kamera!

Scottish

mina nya FAVORIT(!!)-byxor. Köpte på H&M för 299:- ÄNTLIGEN får de in lkäder till Dvided som är precis min stil, ska köpa lite nytt ikväll med tror jag!
 
Nu ska jag snart tbx till stan igen, ska hänga runt med Matilda (saknat henne massor)! Amanda var för trött för att hänga med tyvärr så henne får jag se en annan dag <3 
Hörs senare! PS: tack så sjukt mkt för att ni gör att min statistik bara går uppåt :D (Y)

Appen

Jaaaaaaaa! Appen fungerar igen!!! Mer uppdateringar kommer nu! Men jag har väl varit duktig med uppdateringar ändå vissa dagar? :)


Morgon på er

Idag ska jag dra till stan, hoppas jag hittar något av det jag vill ha.... heheh............
Nejmen ska bli trevligt. Sen kommer jag antaligen va med Amanda om hon orkar :) SAKNAT HENNE MASSOR :( hon och math!
Igpr var vi hos mormor och morfar och firade mormor. Jättetrvligt. Mormors kompisars hund var hur söt som helst! Och pappa och min syrras pappa började skälla så han trodde det var korna och började typ springa fram och skälla och ja...herregud....
Hahh, hörs sen :*
En gammal bild. Dock behöver jag en ny hatt, tips på sidor?

Oh Shoppa på, så hårt det går!

GUUUUD! Måste in till Linkan och till min absoluta favoritaffär (ni vet nog eftersom jag har skrivet om den skitmkt) NEW YORKER :D Älskar att handla där, men det är synd att typ skitmånga har börjat handla där, då blir man inte lika "unik" längre ;(.
Men ska ju somsagt beställa kläder/handla från H&M, Tips öpå affärer annars? Jag vet inte vad syftet med detta inlägg var egentligen, tror nog att visa folk att jag inte har stprshoppat på skitlänge ;d
Idag har jag badat i min favortitbikini! (från H&M FAA)

Hm..

Grymt sur på ticnet fortfarande, orkar inte berätta mina helt ärligt bra anledningar.
Men iaf, minn mormor fyller idag så lite senare ska vi upp och gratta henne. Hade gjort en bra sminkning och allt, men då ringer eba och ekmma och vill bada, så, den gjorde mig till en panda ist! 8)
Men jag ahr funderat på en sak, jag ska fräscha upp garderoben lite och klickja hem awesome stuff från H&M så jag ska börja ha lite mer outfit och stil bilder på bloggen, det är ju något ni velat se mer av ;) <3

idoheiufbenkjf

så jävla fucking arg så det nfdskjlfndslfndslfns, fivk inga biljetter för min kö hoppade bak helt plötsligt! vi ska ringa till ticnet o kolla massor saker -.-

jahopp

Paus i två dagar nu tror jag, elr ja, har så mkt annat för mig nu under sommaren, men 1 gång per dag sak iaf gå!

Ni får en bild från Mars

Justin Drew Bieber

Min favorit-apelsin <3 :') 
 
 
Jaf e sukt nervös, tänk om jag inte får en bilhjett!!!!! :'( Iaf så ska jag och Ebba och Emma förmodligen gå, om de får, annrs drar jag ensam! XD GUD VADVI SKA HA DET BRA I GOLDEN CIRCLE! :D <3
Nu blire ngn macka, hörs!
 
Justin Drew Bieber <3
Blir kär av namnet <3
Respekterar Jelena sjukt mkt, men självklart skulle jag bli glad om jag satt i Selenas sits :*
 
Kiss hug and miss/ Nellie

Ledig

Jag hade lite bloggledigt igår, för hängde hela dagen i varamon med Ebba, Hanna och Billy! Men imorgon är vi igång igen!

Vill ju njuta av solen! :) Bild fån Leksand 2011 (Augusti)
Ps: Ska förmodligen klicka hem en New era keps! :* Har velat ha en sån skilänge! :D

JB

Jag Ska snart försöka ladda ner ngn film! Typ Never say never elr ngt :)

Mina päron har sagt Ja till JB konserten, ska förmodligen sitta i Golden Circle. Just nu ska har jag ingen att gå med, kaaaanske Amanda och Math, men jag vet inte om de vill/kan ;) <3 ananrs kan jag höra med ngn annan, Tove hade redan ngn :( <3

Kolla!

Så exalterad var jag förrut idag :) (länkar för blogg.se e stört med videosaken). Igga min flummighet, var allmänt wierd :3
http://www.youtube.com/watch?v=fL6upvIHVw8&feature=g-upl

Jag e flummigt glad!

 

OMG

Ska (på fredag) boka JB-biljetter, hoppas Amanda o Math hänger med! Hörs för nu ska jag kälka glass med Stinis!

Mot Stina!

Drar mig mot Stina snart, vi ska fota och ha kul :) Hööörs<3

If you're not happy with your self, smile and look in the mirror


As long as you love me

GUUUUD, jag har så himla tråkigt, så tog lite bilder på mig själv (A) och redigerade (som igår)!
Ni får se lite mer sen, men den här kommer sålänge :)
börjar bli ännu mer pro på Photofiltre nu ;D

Godmorgon!


Nagel-design

Dålig dock, vill ni ha video? ;d ;D
Nu blire EM-final ;D (Y)

E.L.F

Har ngn hört talas om elf? (eyelipsandface) Asbra priser på smink o skönhetsprodukter!
Jag ska ta och beställa lite grejjer, dock är den rosa sminkborsten jag vill ha slut, så får vänta lite 8)
Detta SKA jag beställa, självklar smink också... :3

Feels like tonight

 
 

Nacho baby

Just nu sitter jag med Emma och väntar på Jossellijossan. Vi ska väl hitta på ngt i denna sverigesommardagen (regn till sol till moln osv) och mitt fixade hår är helt wierd nu :3

Ingenting i min blogg får kopieras utan tillåtelse! Tack för besöket!